12 Şubat 2012 Pazar

26 Şubat Beşiktaş Mali Kongre

http://downbothflanks.blogspot.com/2010/01/2004-2009-bjk-tarihi.html


2004-2009 BJK TARİHİ başlıklı yazım linktedir. Demirören gerçekleri bir bir yazıyor.

2010'dan bu yana ne oldu? Kayda değer birkaç iyi transferden başka bir şey yok. O transferlerin de meyvesini biz, taraftarlar değil, kötü teknik adamlar yedi. Teknik adamlar, bu kritik adamlar sayesinde hala koltuğunu koruyor.


Nedim Güngör'ün yazdığı ve beğendiğim yazıyı buradan paylaşmak istedim.


Beşiktaş’ta mali kongre geldi çattı…Bu ay 26 Şubatta yapılacak mali kongre öncesinde kongre üyelerinin ne yapacağı merak konusu!...


Bu işin iki tarafı var aslında, biri Yıldırım Demirören diğeri ise üyeler…Yıldırım Demirören yine bir stad projesi ortaya atıp, bir de tribüne oynama yapar ve hemen aynı günün akşamı oynanacak G.Saray derbisi öncesinde ufak bir demogoji ile işi çözmeye çalışır.Peki kongre üyeleri ne yapacak?Hani iş görme değil de yatıp uyuma yeri olarak kullanılan Divan’ın Başkanı demişti ya” Başkanlığa taraftar değil kongre üyeleri karar verir” diye, bakalım ne yapacaklar?


Her sene ibra etmeyeceğiz diye gidenler hooopp elleri havaya kaldırıp kulübü ibra ediyorlar.Yahu senelerdir sizin o kalkan elleriniz bir de hayır demek için kalksaydı, bugün bu kadar sıkıntılı bir ortam olmayacaktı. Siz kongre üyeleri sayesinde 8 yıldır bu zulmü Beşiktaşlılar yaşıyorlar…İnşallah bu sene vicdanınızın sesine kulak verir de olması gerekeni yaparsınız!...Zaten şu şartlarda ve bu borç yükünün altında ibra edenlere ne söylenir bilmiyorum…Zira şunu unutmayın derim, bu mali genel kurul köprü öncesi son çıkış gibi, aksi halde bir türkü tutturursunuz “Yolun Sonu Görünüyor” diye….


Peki bu kadar basiretsiz bir yönetimin sonucunda bu kadar borç edinen ve şu anda var olan oyuncuları tarafından bile FIFA’ya şikayet edilen, para yönetmeyi beceremeyen bir yönetimi ibra edenler ne olsun!...Adını ben koyamıyorum, ama size koyanlar olur elbet bir isim, değil mi?NEDİM GÜNGÖR / MACADOGRU.COM

Hiç yorum yok: