29 Ocak 2017 Pazar

Online Özel Ders

Günümüzde özellikle eğitim seviyesi yüksek kişilerin daha nitelikli iş bulabilme şansının arttığını görmekteyiz. Bu durum ebeveynlerin çocuklarının eğitim konusuna yüksek derecede önem vermesine sebep olmaktadır. Ebeveynler, bütçelerine uygun olacak şekilde uygun ve faydalı eğitim araçlarını çocuklarına sunmak için alternatif yollara başvurmaktadırlar. Bunlardan bir tanesi de online özel ders yöntemidir. Aşağıdaki web sitesi bu konuda hizmet vermektedir.

http://onlinecozelim.blogspot.com.tr/

Bu yöntem ile özel dersin başlıca avantajları şunlardır:

  • Güvenli ders
  • Verimli ders
  • Uygun fiyata ders
  • Ders notları dijital ortamda işlenir.
  • Çözülemeyen sorulara anında yanıt
Güvenli Ders
Ders veren kişi uzaktan erişim ile iletişim kuracağı için emin bir şekilde eğitim sağlanır. Eğitici ile öğrencinin yan yana bulunması gerekmez. 


Verimli Ders
Öğrenci ve/veya eğitici ders verilecek mekana ulaşım için zaman harcamaz. Buna ek olarak mevcut özel derste kağıt üzerinde yazı işleri yapılırken, online özel derste tahta mantığı dikey yüzeyde(ekranda) yazı işleri gerçekleşir. Bu da sağlık ve görsel açıdan daha uygundur. 

Uygun Fiyata Ders
Verimli ders olması nedeni ile hem kolaylık, hem de ulaşım ve zaman masraflarının azalması nedeni ile operasyonel giderler azalmakta, bu da uygun fiyata ders alma imkanını sağlamaktadır. 

Ders Notları Dijital Ortamda
Ders bitimi ardında notlar öğrenciye doküman olarak direkt gönderilir. Öğrenci ister dijital ortamda, ister çıktısını alıp üzerinde çalışabilir. 

Çözülemeyen Sorulara Anında Yanıt
Nerede olursan ol. Çözemediğin soruları hemen iletip cevaplarını online ortamda alabilirsin. Cevapların çözüm detaylarını akıllı telefon ya da tablet aracılığı ile hemen öğrenebilirsin. 

Zamanın çok hızlı aktığı bu dönemde hızlı ve efektif hizmetten faydalanmak isteyen herkes için çok kullanışlı bir yöntem olarak karşımıza çıkan bu sistemin yakın zamanda hayatımızda daha yoğun bir şekilde göreceğimizi düşünüyorum. 


Hiç yorum yok: