5 Eylül 2010 Pazar

Quaresma 50 Milyon €'ya Transfer Olursa!



Ronaldo ve Quaresma, büyük takımların transfer listesinde uzun süre durdu. Hatta Alex Freguson Ronaldo ya da Quaresma arasında uzun süre tereddüt etmiş ve daha sonra Ronaldo'yu kadrosuna katmaya karar vermiş. Ronaldo, hem Manchester United'ta hem de Real MAdrid'de çok güzel bir tablo çizdi ve Dünya'nın en iyi futbolcuları arasına girdi. Quaresma ise Avrupa'nın ünlü takımlarında Ronaldo gibi başarılı olamadı ve bu aralar Beşiktaş'ta yıldızı parladı. Türkiye gibi zor bir ligde şu ana kadar gayet güzel bir tablo çiziyor.

Quaresma, Kıbrıs ve Norveç ile oynanacak milli maçlar için 'ilk yardım' olarak kadroya davet edilirken, C.Ronaldo, Queiroz tarafından kadroya alınmadı. Bu arada Ronaldo'nun sakatlandığı için kadroya alınmadığı bildirildi. Bu durum Quaresma için büyük bir şans ve bunu ilk maçta fazlası ile kullandığını düşünüyorum. Quaresma hem Beşiktaş'taki hem de milli takımdaki performansı ile Portekiz ve Dünya basınında tekrar adından söz ettirmeye başladı.

Şimdi gelelim, Ütopik Düşüncüme: Quaresma 50 Milyon €'ya Beşiktaş'tan transfer olursa ne olur?

Manchester'da 6 sene forma giyen Ronaldo, Real'e 94 milyon € transfer bedeli ile transfer oldu. Quaresma milli takım ve Beşiktaş'ta önümüzdeki iki sene çok başarılı olsa, üstün performans görterse biri gelip 50 milyon euro para basıp bu oyuncuyu transfer etmek istese;
- Beşiktaş tarihinde ilk kez transfer işinden ciddi kar yazar.
- BJKAS hisseleri uzun süreli bir yükselişe girer.
- Beşiktaş spor klubü, yatırım klubü olma yönünde hayallere kapılır. -
Mevcut borçların bir çoğu bu gelirle yapılanır.
- Beşiktaş, Dünya basınında yer alır. Tanınmışlığımız artar.
- Beşiktaş'ın marka değeri ikiye, üçe katlanır.
- Yıldırım Demirören tavan yapar.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Tabata, Ismail Köybasi ve baslarina da Del Bosque gibi bir adam getirir 8 haftada kovariz..elde var yine sifir

Togi dedi ki...

bu sene biraz farklı!