9 Mart 2009 Pazartesi

Kabadayı # 2



Dün akşam oynanan FB – Kayseri maçının yorumunu pek yapmayacağım maçın favorisi maçı kazandı diye düşünüyorum, maç öncesi yorumumda da saha baskısının Kayseri aleyhine olacağını belirtmiştim ve bu düşüncem beni yanıltmadı. Yanlız şuna değinmek istiyorum, Kayseri takımı gerçekten gol bulmakta çok zorluk çekiyor, forvetlerinin kalaye şutu yok. O kadar korner kullanıyorsun ve onların 1 tanesini bile gole çeviremiyorsun. Bu konuyla ilgili Tolunay hocanın yeni formüller bulması gerektiğini düşünüyorum, Mehmet Topuzun uzaktan şutlarıyla olacak iş değil bu.

Gel gelelim maçın adamı Emre belözoğlunun yaptığı harekete. Öncelikle Emreye şunu sormak gerekir, sen kim oluyorsun ya da kendini ne zannediyorsunda o hareketi yapabilmeyi kendinde görüyorsun? Zaten medya karşısında ve taraftarlar karşısında kredin gün geçtikçe tükeniyor. Fenerbahçe'nin futbolcusu olmasına rağmen birçok taraftarın nefret etiği tek insan Emredir diye çok açık söleyebilirim. Birçok tanıdığım Emre'nin Fenerden gitmesini 4 gözle bekliyor, çünkü Fenerbahçe'ye yakışmadıgını düşünüyorlar ki bu hareketleriyle Emre hiçbir takıma yakışmıyor. Böyle giderse Emre çabuk unutulacağa benziyor. Emreyi Emre yapan Galatasaraydaki oyunuydu ama GS den ayrıldıktan sonra beklenen Emre olamadı ve Fatih Terimin kontenjanı olmasa Milli takıma bile giremeyebilir bu oyunuyla. Zaten oynadığı oyun oyun falanda diil; ancak kabadayılık taslıyor medyaya, karşı takımın futbolcularına. Olaylı İsviçre maçından hala ders çıkarmamışa benziyor Emre bey ! (Ordaki olayların baş kahramınıydı kendileri)

Unutmaki her çıkışın bir inişi vardır ve inmeye başladıktan sonra bu tarafatarların hiçbiri seni hatırlamaz. Bir Emre vardı ahlaksız, hırçın adamın tekiydi diye hatırlanırsın böyle devam edersen. Ona göre kendine çeki düzen ver ve futbolunla gündeme gel derim, Bu tarz hareketlerinle değil.

Hiç yorum yok: