10 Mart 2009 Salı

Liverpool - Real Madrid , Juventus - Chelsea

Şampiyonlar ligine veda edecek takımlar bu akşam ve yarın akşam belli olacak. Bizi güzel ve çekişmeli maçların beklediğini şimdiden söyleyebilirim. Gecenin dikkat çeken maçları Liverpool -Real Madrid ve Juventus - Chelsea karşılaşmaları olacaktır.

Maçlarla ilgili çarpıcı noktalara değinecek olursam,

Juventus, İngiliz ekiplerine karşı 8 maçtır kazanamıyor ve bu takım üzerinde bir baskı yaratmış durumda dolayısıyla bu maçta bu kötü şansı artık kırmak istiyorlar. Sakatlarında düzelmesiyle ben ev sahibi takımı bir üst tur için daha avantajlı görüyorum, her nekadar Hiddink`in gelmesi Chelsea'yi ateşlemiş olsada. Sonuçta Juve takımında serbest vuruşların ustası ve bu sene harika bir sezon geçiren Del Piero gibi bir yıldız var ve kariyerinin sonlarına doğru kazanacağı bir devler ligi kupası hiçte fena olmaz. Bunun bilininde olan Del Piero turu geçmek için elinden geleni yapacaktır.

Liverpool - Madrid karşılaşmasında ise Madridin golü bulmak için maçın ilk dakikalarından itibaren gole dönük bir futbol sergileyeceğini düşünüyorum, dolayısıyla Liverpool takımının kontra ataklarla gol bulma şansı artacaktır hele ki her golsüz geçen zamanın Liverpool lehine işleyeceğini düşünürsek, bu Madridliler üstünde bir baskı yaratacaktır. Liverpool takımı her ne kadar yıldız oyunculardan kurulu değilse bile bir kupa takımı olduklarını bu akşam bize bir kez daha göstereceklerine inanıyorum. Benitezin talebelerinin maçı kaybetmeyececği düşüncesindeyim. Bakalım İngiliz ekibi İspanollarıyla bir İspanyol takımını kupa dışı edebilecek mi ?




Yarınki maçlarla ilgili yorumlarımı da yarına saklayayım.


Herkese iyi seyirler...

Hiç yorum yok: