22 Ocak 2009 Perşembe

GS den imza ŞOV



Arkadaşım bianconeri açılış konuşmasını yapmış ve herkesin blogta neler hakkında yazacağından neler yapacağından bahsetmiş, bende GS den sorumlu bakan olduğuma göre GS den haberlerle yazıma devam edeyim.


Başlıkta da belirttiğim gibi GS nin dış transferde olmasada iç transferde imza şov yaparak rakiplerine bu konuda fark attığını düşünüyorum. Zaten Manc. City dışında dünyada dış transfere para ayıran bir takımda bu ekonomik krizde pek olacağa benzemiyor, o yüzden kuluplerde ellerindekileri kaçırmamaya özen gösteriyor. Belki bu ekonomik krizin en önemli faydalarından biride bu olur kulupler ellerindeki yetenekleri görüp onlardan yararlanmayı öğrenirler.


Mesela GS deki Semih Kaya, eminimki Inter ilgileniyor haberleri çıkmasaydı Semihle sözleşme yenilenmezdi ve GS nin yetiştirdiği bu genç yetenek GS ye faydalı olamadan takımdan gidecekti. Umarım bu arkadaşta bu imzanın hakkını verir ve sans verilirse nekadar iyi bir oyuncu olabileceğini kanıtlar.


Diğer imzalardan Servetin imzasına gelecek olursam bence bu 4lü içerisinde en imza attırılası Servet idi çünkü adam kafaya koymuş Avrupaya gitmeyi bu yüzden er yada geç bu sezon sonu olmasa da gelecek sezon mutlaka gidecektir. E giderkende takıma para kazandırmak lazım dimi, bu yüzden Serveti de kutluyorum helal olsun sana.


Ayhan ise bu imzayla Türkiyede GS den başka bir takımda oynamayacağı ve futbolu da burda bırakacağı sinyalini verdi. Ama kaptan geçen maçtaki gibi tozluk takmadan çıkarsan düşündüğünden daha erken yeşil sahalara veda edebilir veya imzanın karşılığındaki paraları alamayabilirsin. Aman dikkat...
Bu imzalar arasında kaleci De Sanctiste olsaydı imza şov 4x4 luk olurdu herhalde. Darısı De Sanctise inş çünkü italyan eldiven GS yi istiyor taraftar da onu istiyor o halde neden olmasın dimi?
Bu arada bir iç transfer haberide FB ve Galatasarayın Uefa daki rakibi Bordeaux dan. FB Carlos ve Alexle sözleşme yenileyerek kendi taraftarlarını mutlu ettiler. Ayrıca Carlosun 1 sene daha TR de kalacak olmasına GS li olarak seviniyorum çunku boyle kaliteli futbolcular ligin kalitesini arttırıyor ve aynı zamanda ligimizin tanınmasını sağlıyorlar. Son olarak ta Bordeaux takımıda kalecileri Ulrich Rame ile 2010 yılına akdar sözleşme yenilemişler hadi hayırlısı. umarım GS maçından sonra niye uzattık demezler...

Hiç yorum yok: