21 Ocak 2009 Çarşamba

Team of the year 2008




FIFA dan sonra UEFA kullanıcıları da 2008 yılının takımını seçmiş.




Team of the Year 2008:Iker Casillas (Real Madrid CF & Spain); Sergio Ramos (Real Madrid CF & Spain), John Terry (Chelsea FC & England), Carles Puyol (FC Barcelona & Spain), Philipp Lahm (FC Bayern München & Germany); Cristiano Ronaldo (Manchester United FC & Portugal), Xavi Hernández (FC Barcelona & Spain), Cesc Fàbregas (Arsenal FC & Spain), Franck Ribéry (FC Bayern München & France); Lionel Messi (FC Barcelona), Fernando Torres (Liverpool FC & Spain). Sir Alex Ferguson (Manchester United FC)



Kadrodaki birçok isim FIFA tarafından seçilen ilk 11 de de yer almaktadır, demek ki bu arkadaşlar gerçekten 2008 deki performanslarıyla herkesin begenisini kazanmış gözüküyor. İngilterenin geçen yaz Avrupa arenasında boy gösterememesi ise Lampard veya Gerrard gibi ortasaha beyinlerinin ve geçen seneki performasnlarıyla takımlarını sırtlamıi bu oyuncuların bu kadroda olmamasına neden olmuş gibi gözüküyor. Halbuki geçen seneki Xavinin veya Fabregas ın performanslarından altta kalır bir performans sergilemedikleri kanaatindeyim.
Değineceğim bir başka konu ise oyuncuların oynadıkları liglere dikkat ettiyseniz EPL ve La Ligadan başka bundesliga dışında oyuncu bulunmamaktadır ve EPL nin bence birkez daha ne kadar üstün ve kaliteli bir lig olduğu kanıtlanmıştır. Darısı bizim lige yada oynayan oyunculara inşallah.





2 yorum:

Adsız dedi ki...

Team of the Year 2008 denir

Team of 2008 denir

Ama Team of THE 2008 denmez...

basliklarda yabanci dil kullanilmasina karsi degilim ama dogru oldugu surece.

bunun haricinde gayet guzel bir blog hazirlamissiniz. ellerinize saglik...

kiwi dedi ki...

team of the year 2008 olmasi gerekiyordu farkindayim fakat ilk postum oldugu icin acemilik wardi sonra gozden kacirmisim bende degistirmedim,ama yorumun icin sagol bundan sonra daha dikkatli olmaya calisacagim.