31 Ocak 2009 Cumartesi

YA TUTARSA


Aslında Alaaddin'in istekleri hiç de fena değil.
Kocaeli-Gençlerbirliği: Geçtiğimiz son hafta iki takımda rahat galibiyet aldı. Ligde gençler 5 puan önde. Kocaeli'nin dağınık oyunu, tam olarak takım olamayışı ve deplasman ekibi Gençlerin geçen hafta gol yemeyen kayseriyi 3 lemesi gibi nedenler gençleri galibiyeti yakın tarafa itiyor.
Denizli- Galatasaray: Sivas'dan alınan beraberlik ve yenilgi takımı kendine getirecektir diye tahmin ediyorum. Bu maçı galibiyet serisinin başlangıcı olarak görmek isteyeceklerdir. Denizli zayıf bir takım. maçın kaderini etkileyecek fazla oyuncusu yok ve kapalı oynamıyor. GS fazla posizyon bulacaktır.
Eses - ibb : Eskişehir sahasında yenilmiyor. El Saka ve Batuhan yeni takımlarına yeni güç getirdiler. taraftar desteğini arkasına alacak olan eskişehirin galibiyete yakın taraf olduğunu düşünüyorum. İbb ofansif anlamda iyi bir takım görüntüsü çizse de geçen seneye göre çok zayıflar.
Beşiktaş-Antalya: Kupa maçında yendiği Antalya ile bu hafta içinde 2.kez karşılacak olan BJK sahasında favori. Seyirci desteğini arkasına alacak kara kartal 3 puanı 3 golle alır. Antalya'da, Mehmet Özdilek'in gelmesiyle takımda taşlar yerine oturmaya başladı. Agresif futboluyla dikkatleri üzerine çeken Antalya ligde topladığı 16 puanla düşme hattına fazla yakın.
Herkese Selamlar

1 yorum:

kiwi dedi ki...

Kocaeli - Gençler maçı dışındakiler banko gibi birşey. Es-es dediğin gibi sahasında iii oynuyor ve el saka ve batuhan gercekten takıma katkıları yadsınamaz. O zaman seytanın bacagını kıralım artık vuralım su parayı :)