15 Kasım 2009 Pazar

IMKB100 Teknik Analizi

46400 seviyelerinden destek bulan IMKB100 geçen hafta vermiş olduğumuz direnç noktalarını bir bir geçti. Hafta başında 473xx üzerinde kapanış oldu ve bu seviyenin üzerinde 484xx rakamlarının hedef olduğunu her fırsatta yazmıştık. Ardından belirttiğimiz direnç seviyelerine doğru bir hareket gerçekleşti ve 484xx seviyesinin geçilmesi ile alışlar hız kazandı. Seanslık takip eden arkadaşlar belirttiğimiz direnç seviyelerinin önemini görmüşlerdir diye düşünüyorum. Cuma kapanış değeri tam destek seviyesinin üzerinde oldu.Gelecek hafta için rakamları paylaşalım.
Bnm penceredeki sayımlara göre;
Direnç 491xx- 496xx-501xx-504xx
Destek 4842x-480xx-473xx-467xx-463xx

Bnm sayımlara göre geçtiğimiz hafta son işlem günündeki kapanış değerinin 4842x üzerinde gerçekleşmesi iyi oldu. 484xx kritik bir seviye. Bu seviyenin altındaki kapanışlarda 473xx'li seviyeler hedef konuma gelir ve ardından satışlar hız kazanırsa 463xx lere kadar bir dip denemesi görebiliriz. 484xx seviyesinin üzerindeki kapanışlarda 496xx seviyesi hedef konumda olup, bu noktanın yeni para girişleri ile desteklenmesi ile birlikte 504xx lere doğru zirve denemesi görebiliriz.

Bnm penceredeki rakamlar yukarıda sunulmuştur. Herkes kendi yol haritasını kendi çizmelidir ve çizmemize yardımcı olan Strateji, kaçınılmaz bir unsurdur.

Not: Verilen rakamlar bir hafta için geçerlidir.

Yatırım tavsiyesi değildir.

YASAL UYARI : Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Hiç yorum yok: