2 Mart 2010 Salı

Bu Bahar Yalancı Bahar


Galatasaray Kasımpaşa'yı güzel bir oyunla yenmesini bildi. En azılı Galatasaray eleştirmeni Hıncal Uluç bile Galatasaray'ı yere göğe sırdıramıyor. Bazı belli başlı spor yazarları hariç bir çok kişi herkes Galatasaray'ı havaya sokmaya çalışıyor. Galatasaray Kasımpaşa önünde iyi oynadı oynamasına da Galatasaray bu sezon bir daha bu kadar etkili oynamaması çok muhtemel. Çünkü Galatasaray'ın bu kadar etkili oyununun en önemli sebebi Kasımpaşa'ydı. Bu ligde hiçbir takım Beşiktaş'ı ve Fenerbahçe 'si de dahil olmak üzere kimse Galatasaray'a karşı bu kadar açık oynayamaz. Yılmaz Vural şükretsin ki Galatasaray o kadar da günün de değildi. Bu maçta 7-8 fark bile oluşabilirdi. Şu anda Galatasaray'ı abartarak yazan insanların hedefi Galatasaray'ın havaya girerek Eskişehir'de puan kaybetmesini bekliyorlar. Yani Leo Franco maç sonu gidip Yılmaz Vural'ın yanına tebrik etmesi, Sabri'nin de bu yönde açıklamalar yapması Galatasaray'ı havaya sokar, haftasonu Kasımpaşa gibi açık oynayan bir takımla değil Eskişehirspor gibi dirençli bir takımla oynayacak.
Dos Santos beni ve tüm herkesi şaşırttı. Bu hafta beklenen Dos Santos'u izledik. Yine ama diyorum Santos'u bir kaç maç daha izlemek gerek, bakalım 3-4 maç üstüste iyi oynarsa ben de söylediklerimi geri alırım. Sanki hiç de öyle olacakmış gibi de gelmiyor.

1 yorum:

Togi dedi ki...

bence Türkiye'ye gelen yeni transferlere biraz zaman vermek gerekir. Eleştirmek kolay ama tükürdüğünü yalamak bazen zor olabilir.

Eskişehir maçı çok tehlikeli büyük ihtimalle GS puan kaybecektir.