29 Ağustos 2012 Çarşamba

Almeida Gidici



NTV Spor'un haberine göre; siyah-beyazlı ekip her konuda anlaşmaya vardığı ve bir kaç içeresinde imza attırmaya hazırlandığı Hollandalı yıldızın transferinden vazgeçti. Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın Drenthe'nin transferini istememesi nedeniyle 25 yaşındaki oyuncunun transferinden vazgeçildiği öne sürülürken; Hollandalı yıldızın haberi İstanbul'a gelmek üzere havaalanındayken aldığı ifade edildi.

Hugo Almeida'nın takımdan ayrılmak istediğini belirtmesi ve Galatasaray derbisinde sakatlanan Mustafa Pektemek'in 6 ay sahalardan uzak kalacak olması nedeniyle Samet Aybaba'nın bu transferden vazgeçtiği ve yönetimden önceliğin hücum hattına verilmesini istediği kaydedildi.

Bu durumda Almedia gidicidir. Diğer türlü Premier lig tecrübesi olan, anlaşma sağlanan sağlam bir oyuncunun(Drenthe) transferi tamamlanırdı.

Belli ki 5 Eylül'den sonra takımda transfer ile ilgili birçok şey netleşecek.
Portekizlilerin tamamı alternatif bir teklif alırlarsa gidecekler. Gidemezlerse, Quaresma dahil yakın zamanda ilk 11'de boy gösterecekler. Tüm Beşiktaşlıların feda yapması gerektiği böyle zor bir dönemde takım içinde Almeida, Uğur Boral, Hilbert, Fernandes gibi ruhsuz oyuncular, Beşiktaş'a bir şey kazandırmayacaktır.


Hiç yorum yok: