20 Nisan 2010 Salı

Galatasaray'da Kaptanlık Zordur




Bu sabah Ntvspor'da Spor Servisi'ni izlerken çok da şaşıramadığım sıcak bir haber geldi. Arda ile Caner kavga etmişler, Arda Caner'in dudağını patlatmış. Burada önemli olan ne için kavga ettikleri değil. Muhtemelen çok önemli olmayan aralarında çözülebilecek bir sorundur. İki gün sonra kanka olurlar, Caner ortalar Arda vurur gol olur sarılırlar veya ne bileyim Bursaspor maçı öncesi çifte düğün olur. Zaten akşam Sabri'nin düğünü var . Taraftar önce Arda ile barışır sonra da Caner'i de getir biz bütünüz mesajını verirler.


Olayın önemli noktası Arda'nın kim olduğu. Galatasaray'da bir kaptan var, ve adı ne olursa olsun ister Baros olsun ister Keita olsun bir diğer futbolcu gelip kaptanına dayılanabiliyor. Daha da önemlisi kaptan olayın bu duruma gelmesine sebep oluyor. Bu anlık pozisyon kavgası falan değil , burası belli aralarında belli bir tatsızlık var. Ancak daha önemlisi Galatasaray için ortalama bir futbolcu yaş, mevki ne olduğuna bakılmaksızın kaptanıyla kavga ediyor, daha sonrasında biz de arada Ayhan , Emre Aşık ve yabancı futbolculara kaptanlık yapmasını bekliyorlar.


Ben hiç takım içinden bir oyuncunun Bülent Korkmaz'a ,Hakan Şükür'e veya Hagi ile kavga ettiklerini duymadım. Yemez çünkü. Onlar da öyle bir karizma vardı ki, onlar takımları için ölesiye savaşıp taraftarın önünde efsaneleştiler ki kimse onlara gıkını çıkartamazdı. Arda değil de bugün kaptan Hakan Şükür olsa hani yemez de Caner ,Hakan Şükür'ü itti diyelim. Caner haftasonu yedek başlatılır,sezon sonu gönderilirdi.
Daha büyümen gerek , taraftara küstüm ama şampiyon olursak barışırız demekle, sadece o pazubandı koluna takmakla, veya asist kralı olmakla Galatasaray'da kaptanlık yapılmadığını daha iyi görmüş oluyoruz.
foto kaynak: ligtv.com.tr
NOT: Fotolarda Emre Aşık'ta var, özlemişiz be, eğer iddia bu haftadan sonra kalmazsa artık Emre Aşık da oynasın

Hiç yorum yok: