5 Şubat 2009 Perşembe

Kate Voegele

Amerika'da nasıl popüler olunur? Bir müzisyeni nasıl popüler yaparsınız? İşte bunun cevabına Kate Voegele ismini verebiliriz. Aslında Kate'in popülerliği çoktan Amerika'yı aştı bile. Ülkemizde de hatırı sayılır bir hayran kitlesi var. Avrupa'da da büyük bir hayran topluluğu vardır eminim.

Şimdi nasıl popüler olunur sorusunun daha geniş cevabını verelim. Öncelikle popüler olabilecek seviyede, yeni şarkılar içeren bir albüm yapılır. Sonra Amerika'da çok tutulan bir gençlik dizisi beğenilir. O diziye bir karakter eklenir ve sanatçı her bölüm bir iki şarkısını söyler. Böylece yeni bir yıldız doğmuş olur. Kate'ye gelince, onun için One Tree Hill'i seçmişler. İlk albüm sonrası baya meşhur ettiler. Şimdi ikinci albüm öncesi tekrar diziye monte ettiler kızı. Baharda çıkaracak albümü sanırım. OTH'de ana karakterlerden biri oldu bir anda.

Kate'nin ilk albümü gerçekten güzel parçalardan oluşuyordu. Özellikle dizi de kullanılan şarkılar baya tuttu. İkincisinden de aynı performansı beklesem sanırım abartmam. Turneden turneye koşan Kate acaba ne zaman yaptı bu yeni şarkıları diye de düşünmüyor değilim? Bu arada dizi de bir de Haley karakterini oynayan Bethany Joy Galeotti var. O da bir diğer şarkıcı. Gerçekten bir turnede iken diziye de aynı turneyi eklemişlerdi 2. sezonda. Enteresandı, gerçekle dizi aynı anda.

Neyse, Kate için açmıştık başlığı konu nerelere geldi. Kate'yi dinleyin derim. OTH'yi izleyenler zaten biliyor ya zaten, yine de değişik bir ses ve tarz.

Hiç yorum yok: