5 Şubat 2009 Perşembe

Okçu sahalara döndü


Fenerbahçe nin Türkiye kupasında Bursasporu 3-1 yendiği maçtan sonra bu sene kupanın gerçek favorisinin Fenerbahçe olduğunu ve kupayı en çok isteyen ve ona göre oynayanın Fenerbahçe olduğunu gördüm. 20 küsür yıllık hasret bu sene dinecek ve Fener taraftarlarını sevindirecek gibi gözüküyorlar. Eğer okçuları oklarını auta yada taça atmayıp kale çizgisinin ardına atabilirse hem ligde hem kupada şampiyonluğu göğüsleyecekler gibi duruyorlar. Okçu uzun bir aradan sonra hedefi 12den vurarak beklenilen Guiza olma yolunda sinyaller verdi,zaten komutanı Aragoneste ondan bir türlü vazgecmeyerek okçusuna ve onun oklarına nekadar güvendiğini bir kez daha göstermiş oldu. Guiza, özel hayatındaki sorunları gidermişe benziyor ki kendini işine vermeye başlamış. Hadi hayırlısı bakalım.

Alex, FB deki gelmiş geçmiş en iyi yabancı olduğunu ve takıma faydası en fazla olan oyuncu olduğunu bir kez daha kanıtladı. 2 güzel ve akıl dolu gol attı brezilyalı bu gece ne kadar formda olduğunu bir kez daha gösterdi.

Kaptan, komutayı aldı gidiyor...

6 yorum:

deepman dedi ki...

eyvallah arkadaşım. bianconeri arkadasımla iddaya girmiştim bu sene fener alacak kupayı diye. kesin alacakalr bu sene. gs de elendikten sonra hele rakipsizler kupa da...

deepman dedi ki...

yalnız alex'in fbnin en iyi yabancısı olmadığını herkes biliyor. avrupa maçlarında ne akdar isteksiz olduğunu. brezilyalılar dışında forvette pas atmadığını (kezman anelka şimdi de guiza) biliyoruz. alex gittiği gün fb'nin tarihi değişecek göreceksiniz..

kiwi dedi ki...

adamların ciddiye aldığı kalecı hariç tam kadro maca cıkmalarından belli zaten. O kadar çok istiyorlarki kupayı bu baskı kalksın istiyorlar artık.

YK dedi ki...

:) rakipsiz :):):)

deepman dedi ki...

lütfen saygı göserelim yorumlara. gülme efektini kendinize saklayın efendim..

deepman dedi ki...

ayrıca fb iddalarımın %90 tuttugunu hatırlatmak isterim. komikse buna da gülebilirsiniz. hehehe..