20 Eylül 2009 Pazar

Levent Erdoğan'dan Zehir Zemberek Sözler



Beşiktaş asbaşkanı Levent Erdoğan Telegol'e bağlanarak zehir zemberek laflar savurdu. Yıldırım Demirören'in bir an evvel istifa etmesi gerektiğini, en kötü gelecek kongrede aday olmaması gerektiğini ifade etti. Buna ek olarak Yıldırım Demirören'in olduğu oluşumda bulunmak istemediğini, bu zihniyetle takımın çok kötü yerlere gideceğini ifade etti.

Mustafa Denizli'nin istifası durumu hakkında yorumda bulunan Sayın Levent Erdoğan, nereye istifa ediyor. Bu işler o kadar kolay değil, istifanın yanında aldıklarını da geri vermeli tarzında ifadeler kullandı.

Levent Erdoğan'a katılmamak elde değil, ancak camiada bu kadar etkin bir insanın canlı yayına bağlanıp böyle bir konuşmada bulunması beni çok şaşırttı. Bu konuşma çok konuşulacak. Önümüzdeki iki hafta BJK camiasında çok hareketli saatler yaşanacak. Beşiktaş'ın 10 günlük bir arası var, Moskova'ya gitmeden önce. Bu süreçte en kısa zamanda radikal kararlar verilemeli. Yeniden bir oluşum, BJK tarihi için önemli bir gelişme olur. Yıldırım Demirören yönetimi düşsün artık...

Hiç yorum yok: