13 Eylül 2009 Pazar

Beşiktaş'ta 3 G' ye Geçti !


Dün geceki oynanan maç gösterdi ki futbol kalitesiyle vasatı aşamasa da Galatasaray'ın ne denli güçlü bir takım olduğu dün gece bir kez daha ispatlanmış oldu. Milli aradan ötürü yorgun bir Galatasaray seyretmek insanın pek hoşuna gitmese de Keita 'nın güzel hareketleri seyircileri keyiflendirmeye yetti.


Skor tahmini olarak yanılmama rağmen Galatasaray'ın göstermiş olduğu performans beklentilerimin altında kaldı. Maç sabaha kadar da oynansa Galatasaray'ın kazanacağı izlenimi Beşiktaş'ın Avrupa kupası maçı öncesi önemli sinyaller verdi. Serdar Özkan yakaladığı pozisyonları değerlendirseydi de bu maçın kazanananı değişmeyecekti.


Mustafa Denizli'nin gerginliği yüzünden okunuyor olması Beşiktaş için ayrı bir tehlike oluşturuyor. Sanki Mustafa Denizli altından kalkabileceği zorlu şartlardan başarılı çıkabilen bir hoca olmuşken; şampiyon takımın hocası olmayı kaldıramamış gibi gözüküyor. Beşiktaş yaptığı kadro takviyesine rağmen gidişatın bundan çok da parlak olmayacağını gösteriyor.


Yorgun Galatasaray ile Beşiktaş arasındaki fark teknik adamlardan başlıyor. Bir takımın hocası devamlı gergin ; bir tarafın hocası sakin. Gergin hocanın oyuncu tercihleri de yanlış olunca fark iyice ortaya çıkıyor.

Rijkaard'ın saha kenarındaki karizmasının Mustafa Denizli'den çok üstün olması aradaki farkı anlatmaya yetiyor. İki takımda üç aşağı beş yukarı benzer poziyonlar yakalıyor; biri daha klas ilerleyip klas goller atıyor; diğeri elindeki fırsatları da değerlendiremiyor. Aradaki fark bu kadar...


Maçın adamları:
1-Leo Franco
2- Abdul Kader Keita
3- Galatasaray Taraftarı

Maçın Hayal kırıklığı
1- Rüştü
2- Serdar Özkan
3- Mustafa Denizli

Hiç yorum yok: