9 Şubat 2010 Salı

Aziz Yıldırım Kendisini Neyin Beklediğinin Farkında Değil !


Aziz Yıldırım, Akşam Gazetesi'ne verdiği röportajda "Lükse kaçtılar, ihtiyaçları olan yere adam transfer etmediler. Şimdi golcüleri yok." demiş. Acaba Galatasaray hangi mevkiye adam alması gerekiyordu?

Devre arasından önce Galatasaray hangi mevkilere adam alması gerekir denildiğinde büyük çoğunluk Gökhan Zan'ın performansından memnun olmadığı için stoper alınması gerektiği söyleniyordu. Gökhan Zan , Beşiktaş'taki performansının üzerine koyamaması , Servet ile savunmayı yeterince ağır kalmalarından ötürü Galatasaray stopere Lucas Neill'i transfer etti.


Galatasaray'da bir iyi oynayan, bir istenileni veremeyen bir Nonda vardı. Kimi zaman zor şartlar altında, yedek kaldığı dönemde önemli goller atarak, daha ben ölmedim der gibiydi. Ta ki Baros sakatlanıp esas adam olarak görev verildiğinde bu yükü kaldıramadı. Galatasaray yönetimi de Nonda 'nın yaş , fiziksel olarak düşüşünü göz önüne alarak Nonda 'nın yerine Jo'yu aldı..
Galatasaray'ın yeterinden fazla şans vermesine, insanların çok umut beslemesine rağmen bri türlü isteneni veremeyen bir futbolcusu vardı . O da Aydın Yılmaz 'dı. Aydın Yılmaz'ın yerine de Dünya Kupasında oynayabilmek için performans yükseltmesi gereken Dos Santos'u getirdiler.
Galatasaray , dün de bahsettiğim nedenlerden ötürü Leo Franco'yu değiştiremediğinden ötürü gayet de güzel noktalara transfer yaptı. Devre arasında bundan daha ses getirebilecek transfer yapmak pek mümkün değil de işin doğrusu. Ancak bazıları çıkar istesek biz de yıldız transferi yapabiliriz derler.

Galatasaray Jo'yu transfer ederek hedefi Turkcell Super Lig şampiyonluğu belirlemiştir. Galatasaray için EURO CUP gittiği yere kadar bir hedefken , TSL ise alınması kaçınılmaz bir hedef olarak yer almıştır. Aziz Yıldırım sezon öncesi 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü verdiğini unutuyor galiba. Galatasaray bu sezon şampiyon olarak hem yeni stadı için yüksek bir ambiyans, hem Şampiyonlar Ligi'nden gelecek parayı değerlendirmek, hem de ezeli rakibini darmaduman etme hedefinde olduğunu göremeyen varsa , Aziz Yıldırım daha önce olduğu gibi bu sözlerini de unutur.

Hiç yorum yok: