11 Şubat 2010 Perşembe

Gerisini Düşünen Beyinlere Bırakıyorum


Beşiktaş taraftarı , Yıldırım Demirören'e kızgın olmakta haklı. Yapılan transferlerden tutun da duruş olarak Demirören'e kanları kaynamıyor. En çok da "Antep'e Başkan Olsana" diye takılıyorlar. Herkesin bildiği kadarıyla Gaziantepspor İsmail ile Tabata'nın transferinden dünyanın parasını götürdü diyebiliriz. Gaziantepspor bu paraya pekala da Kewell + Elano transferini gerçekleştirebilecek bir maddi güce ulaşmış olması gerek. Ancak o çapta gelen giden yok,onun haricinde bütçe yine de soru işaretlerine bulanmış durumda Antep bu sezon güya zirveye oynayacaktı yine kayıp. Murat Aksu , Seçim öncesi Mali Kurul'da ibra etmedi, bunu diğer Beşiktaş 'ın büyük adamları da biliyor ancak olayın örtbas edilmesi daha kolay olurdu, öyle tercih ettiler.
Bugün ajansspor.com 'da bir haber ilgimi çekti. Bu yazıyı da ondan dolayı yazıyorum. "Gaziantepspor mali kongresini değerlendiren Gaziantep Büyükşehir Belediyespor eski Başkanı ve Sahan Restoranlar Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Tekin Öztan "Takımımızın 2009 yılında 48 milyon 177 bin lira gelir, 46 milyon 928 bin lira gider olmak üzere bütçesinin 1 milyon 900 bin lira fazlalık verdiği, 28 milyon lira ticari alacağının olduğu, bu yılın bütçesinin de 7 milyon TL açık vermesinin beklendiği ifade edilmiştir. Ancak bütün bu hesap kitap alt alta konulduğunda Tabata ve İsmail' den gelen 29 milyon TL ve federasyondan gelen 19 milyon TL'nin nerede olduğu bilinmemektedir......"


Yani Gaziantepspor 29 trilyon sadece iki futbolcudan gelir elde etmiş; ancak gelir gider dengesi neredeyse denk. Her sene Beşiktaş'a bu kadar pahalı futbolcu satamazsın. Zaten Galatasaray ve Fenerbahçe bu paraları bu futbolculara vermez. Yarın öbür gün böyle Beşiktaş'a futbolcu satamazsan halin Malatyaspor'dan , Kocaelispor'dan beter olur. Gerisini düşünen beyinlere bırakıyorum...

Hiç yorum yok: