11 Şubat 2010 Perşembe

Skor Yetersiz, Ruhun YETER!


Galatasaray , Antalyaspor’u 3-2 yenmesine rağmen ilk maçta aldığı 2-1 lik mağlubiyetten dolayı Türkiye Kupası’ndan elendi. Türkiye Kupası’ndan elenmek Galatasaray için daha hayırlı oldu. Bu kadar sakatların bulunduğu, kadronun dar olduğu, yeni sakatların eklenme potansiyeli olan bir kupadan elenmek Galatasaray için daha iyi olmuştur. Sonuç olarak Türkiye Kupası Galatasaray’ın esas hedefi olmamalıdır. Türkiye Kupası’nın yanında bir TSL şampiyonluğu olmadıktan sonra Galatasaray için bir anlam ifade etmiyor.

Galatasaray’ın dün oynamış olduğu maç izleyenlere büyük keyif verdi. Maçın heyecanından olsa gerek maçın spikeri Okay Karacan Antalyaspor’a ikide bir Ankaraspor dedi. İki de bir de yönetmenden ikaz aldığından düzeltmek durumunda kaldı. Ömer ağabeymiz de Okay’a Okan demekten kendini alamayarak Okay’a ayak uydurdu.Dünkü maç öncesi beklentim doğrultusunda bir maç gerçekleşti. Rikaard’ın bu maçta oyuncularını daha yüreklendirerek oynatacağını tahmin ediyordum. Bu maçta da Galatasaray orijinal santroforları olmamasına rağmen gole yönelik oynaması çok olumluydu.Galatasaray’daki en büyük problem orta sahada yaşadığı verimsizlik..

Kaçak güreşen pehlivan yenilmeye mahkumdur. Yenilen ikinci gol Galatasaray orta alanının hediyesidir. Buna dikkat etmek gerekir.

Hiç yorum yok: