1 Şubat 2010 Pazartesi

Beşiktaş'ta Sözün Taraftarda Olması Gerekiyor


Beşiktaş'ın dünkü seçimde yine yeniden Yıldırım Demirören'i seçmesi Beşiktaş delegelerinin en büyük günahları arasında yer alacaktır. Dünkü seçimi Yıldırım Demirören değil; Aziz Yıldırım ve Adnan Polat kazanmıştır. Dün Galatasaray ve Fenerbahçe'nin başkanları oy kullansa onlar da Demirören'e oy verirlerdi.


Geçen sezon ki lig şampiyonluğuna rağmen Demirören'in kazanması Beşiktaş'a yapılan en büyük ihanettir. Şayet Murat Aksu seçimi kazansaydı Beşiktaş şampiyonlukları kazanmayabilirdi ancak Beşiktaş'ın delegelerinin dik durduğunu söyleyebilirdik. Bu kadar başarısız transferlerin, bu kadar Beşiktaş'ın efsanelerin kestaneleştirilmesinin ve en çok da yanlış ekonomik politikaların önüne geçmek varken Beşiktaş yola devam dedi.


3 büyüklerin mevcut başkanlarının seçime girdiklerinde mevcut başkanların kazandığını çok gördük. Fakat Beşiktaş için bu seçimin böyle olmaması gerekiyordu. Beşiktaş değişime giderek radikal bir dönüş sergilemesi gerekiyordu.


Düşünüyorum da Yıldırım Demirören'e bir Beşiktaş delegesi niye oy verir aklım almıyor. Sportif başarı açısından bakarsak rakiplerinin yorgunluğuna gelen bir lig şampiyonluğu, Beşiktaş'ı hedefe götürmeyecek ancak lig şampiyonluğunu veya Avrupadaki başarıları süslendirebilecek olan Süper Kupa ve Türkiye kupalarını alınmış. Peki esas hedefler ne durumda? Tam anlamıyla cacık. Avrupa'da başarısız, Mustafa Denizli'nin sayesinde alınmış tesadüfi bir lig şampiyonluğu var ortada. Kulüp günden güne borç batağına gidiyorken; güya olmayacak paralara transfer yapılmışken buna ses çıkarmayan BEŞİKTAŞlılar var .


Beşiktaş 'ın geleceği kişisel çıkarlar uğruna belirleniyorsa, Beşiktaşlı bir taraftar olsam Beşiktaş 'ı askıya alırdım. Gerçek Beşiktaş taraftarı bir şekilde tepkisini göstermeyip , napalım buna da eyvallah derlerse daha kaybetmeye devam ederler. Beşiktaş'ın gerçekten radikal bir değişime ihtiyacı var.

2 yorum:

Togi dedi ki...

Doğru söze ne denir?

Eğer Türkiye'de 10 milyon Beşiktaşlı varsa ve bunun 8 milyonu aksu seçilsin diyorsa. Sistemde bir arıza var demektir. Bu nasıl bir adeletsiz bir sistem, tartışmak gerekir?

Beşiktaş bu mantalite ile yönetilirse ya satılır ya da tarih olur!!

Çok yazık çok...

yakinyoko dedi ki...

problem tam bu noktada çoğunluk bir adayı özel olarak istemiyor. Karşısına da koskoca bir camiadan target adam seçemiyorlar. bu seçim gösterdi ki beşiktaş bir problemler yumağı halinde