24 Şubat 2010 Çarşamba

Fenerbahçe- Lille İddaa Önerisi


Fenerbahçe ,kötü bir dönemden geçiyor. Aldığı kötü sonuçlar, Bursaspor maçında Guiza ve Daum'un yaşadıkları bu maça olumlu yansıyacaktır. Fenerbahçe'de bu maçın kilit maç olduğunu düşünüyorum. Bu maçta alınacak bir galibiyet Bursaspor,Manisaspor maçlarını unutturacaktır. Guiza'nın taraftarla barışmasına yol açacaktır. Alınacak bir mağlubiyet ise Fenerbahçe'ye ligde de olumsuz yansıyacak. Her iki takımın da eksikleri göze çarpıyor. Andre Santos'un cezalı oluşu, Wederson, Mehmet Topuz, Devid, Özer, Cristian 'ın sakatlıkları handikap olarak gözükse de ben bu kadar olumsuzluklara rağmen Fenerbahçe'nin maça hızlı başlayacağını düşünüyorum. Fenerbahçe bu tür zor durumları seven bir takım.

Lille takımı ligde oynadığı 12 deplasman maçında 5 galibiyet,2 beraberlik 5 mağlubiyet almış durumda. Avrupa Ligi'nde oynadığı 5 deplasman maçında 3 galibiyet 2 mağlubiyet almış durumda. Yenildiği iki takım Valencia ve Genoa.

Lille'de Gervinho , Debuchy, Hazard ve Melo'nun eksiklikleri Lille takımını etkileyecektir. Lille takımı Fenerbahçe'nin aldığı sonuçların , yaşanan olayların etkisinde kalırsa hata yapar. Fenerbahçe seyircisinin desteği ile maça hızlı başlar. En azından maçın ilk yarısını Alex ve taraftar desteği ile önde kapatır.Oranı 2.35


568 fenerbahçe-lille--------------İY1--------------2.35


1 yorum:

yakinyoko dedi ki...

en azından bu maçın tahminini tutturdum:)