11 Şubat 2010 Perşembe

GALATASARAY- ANTALYASPOR MAÇININ DİKKAT ÇEKENLERİ




MAÇIN DİKKAT ÇEKENLERİ
1- NECATİ ATEŞ: Galatasaray’dan ayrıldıktan sonra toparlayabileceğini düşünmüyordum. Dün maçtaki hırsı , fizik durumu gayet iyiydi ve Galatasaray’ı yıkan isim oldu. her şeye rağmen Galatasaray’dan ayrılmasının vakti gelmişti, şeriatın kestiği parmağın acıtmayacağının o da farkında…
2- FRANK RİJKAARD: Maça takımı çok iyi motive etmişti. Yenilen gollere de müdahele edecek hali yoktu. Galatasaray’ı rakibe mahkum oynatmadı. Bir de Dos Santos’u hazır olmadan ilk 11 de oynatma inadından vazgeçerse daha iyi olacak.
3- ÖMER ÇATKIÇ: Ömer bir zamanlar , Gaziantepspor’da oynarken çok sempatik gelirdi. Ta ki geçen sene Ali Sami Yen’de oynadığı maça kadar. Devamlı vakit geçirmeye çalışma , sahada bundan dolayı yaşanan tartışmaların kahramanı olana kadardı. Tribünleri galeyana getirdi, tribünler küfürler etti. Sonra Galatasaray taraftarı suçlu oldu. Tribünlerde küfür olmasın diyen yazarların Ömer gibilere bir şey dememesi insanı deli ediyor, anlaşılan o ki Ömer geçen sene yaşananlardan ders almamış, tribünler de ona deli olmaya devam etti.
4- BÜNYAMİN GEZER: Genel olarak iyi maç yönetti. Ancak Ömer’e eyyam yaptığı için yaptığı bütün doğrular bir anda siliniverdi. Geçen sezonki Antalya maçında da aynısı olmuştu. Ömer bütün maçı mahveder, uzatmalarda göstermelik bir sarı kart gösterilir. Artık hakemlerimiz bu huylarından vazgeçseler iyi olur
5- EMRE ÇOLAK: İkinci yarıda oyuna dahil olan genç futbolcu Galatasaray forması altındaki en iyi oyunlarından birini oynadı. Attığı golün haricinde verdiği paslarla önümüzdeki hafta oynanacak maçlarda ilk 11 de oynaması çok muhtemel.
6- ELANO BLUMER: Bu adam gittikçe Galatasaray’a ısınıyor. Rijkaard bu adamı küstürmese iyi olur.
7- ABDULKADER KEITA: Ne oluyor bu adama? Bunun ilacı Rijkaard’da acil çözülmesi gereken bir vaka

Hiç yorum yok: