2 Ağustos 2009 Pazar

Süper Kupa Beşiktaş Değerlendirmesi


Öncelikle organize olamayan maç boyunca pek varlık gösteremeyen Fenerbahçe'yi kupayı aldığı için tebrik ederim. Beşiktaş'ı altın tepside galibiyeti sunduğu için tebrik ederim.
Barış Kupası'nda gördüğümüz Beşiktaş'a yakın bir Beşiktaş izledik. Benim açımdan tek değişen kondisyon biraz daha iyileşmiş. Oyuncuları kısa kısa tek tek değerlendirirsek:
Rüştü: Takımına ve defansına güven veriyor. Her zamanki Rüştü.
Erhan ve İsmail Köybaşı: İkisi de Beşiktaş için büyük şans. Kondisyonlarını beğendim. İleriye çok destek veriyorlar. Göbekler ne kadar sağlam olursa, kanatların verdiği destek o kadar anlamlı ve tehlikeli olur. Yalnız bugün Beşiktaş, ara ara çok açık verdi defansta. Kontra ataklara dikkat etmek lazım.
Ferrari: Defansa güven veriyor, fazla risk almıyor. Adına yakışır oynuyor.
Sivok: Bu oyuncuya bir türlü alışamadım. Ferrari ile fena bir blok oluşturmadılar. Yaptığı çocukça hata maçı Fener'in lehine dönderdi. 2.golde de hatası büyük. Yazık yani. Bence bir an evvel İbrahim Toraman'ın, Ferrari'nin yanına montajı şart.
Fink: Tam görev adamı. Cisse'ye göre daha iyi.
Ernst: Buz adam. Geçen seneki performansını bu sene de göstereceğinin sinyallerini verdi. Seri ve tek pasları çok iyi.
Tello: Kondisyon eksikliği hissettim, biraz daha oyuna ağırlığını koymalı.
Yusuf: 10 numara dediğimiz kimlik verilmiş. Zaman zaman tehlikeli olsa da etkisiz kaldı. 2.yarı başında oyundan çıktıktan sonra Beşiktaş ilk yarındaki organize oyununu kaybetti.
Bobo: Mental olarak yorgun, aklı transferde kalmış gibi, kendine gelse iyi olur. BJK'nın bu sene ona çok ihtiyacı var.
Nobre: Her zaman ilk 11'de oynamalı. Tüm hava topların olumlu kullanıyor. Sen çok yaşa Nobre.
Nihat: Zamana ihtiyacı var.

Hiç yorum yok: