2 Temmuz 2009 Perşembe

Kader Keita


Abdul Kader Keita,

Bu oyuncuyu çok iyi bilmiyorum. Kısaca fazla maçını izlemedim. Videolara bakılırsa çok hızlı bir oyuncu. Yıldız bir oyuncu kesin değil. Galatasaray'ın sağ kanatını rahatlatır, ancak çok bir şey beklemek yanlış olur bence.

Bu oyuncu hızlı olduğundan dolayı bu sene rakip takımdaki oyunculara çok sarı kart gördürür. (Özellikle Türkiye Ligi'nde)

3 yorum:

yakinyoko dedi ki...

şimdi yanılmıyorsam piyasada 2 tane keita var,diğeri de barcelonada oynayan keita. sevilla maçında fenerbahçeye 35 metreden gol atan adam diğer keita,şimdi bizim aldığımız keita 16 milyon euroya Lyon'a transfer olmuş.2007 yılında Afrikalı yılın oyuncusu ödülünde küçük bir farkla ikinci olmuş, essien ,toure gibi isimleri geçmiş. Şunu unutmamak lazım bu piyasada ismin şunlardan birisi ise iş yaparsın: diarra, keita ,ronaldo, toure, cisse
bu isimli futbolcular genel olarak iyidir, tavsiye ederim :)

yakinyoko dedi ki...

bu adam türkiye ligini dağıtır ,kanımca. türk liginde maçlar ağır oynanıyor.galatasaray da yavaş oynuyordu. ancak geçen yazı hatırlıyorum kewell dünyanın en hızlı futbolcularından biri dediler, ben o hızı göremedim. geçen sene de benzer umudu taşıyordum
valla bu adamı taraftar çok sevecektir, diye düşünüyorum, takla atmasını merakla bekliyorum

Togi dedi ki...

walla yanlış bir benzetme gibi algılanabilir ama bana ibrahim üzülmez gibi bi oyuncu gibi geldi (sadece ofansif özellikler bakımından). sadece videolara bakarak diyorum. hangi ofansif yönünü benzettim? top ayağındayken dengesiz bir şekilde rakibinin üzerine gidip topu tıklaması ile bir dolu çalımı var. İbrahim Üzülmez'den hız ve ayak tekniği olarak 2 gömlek üstün bi oyuncu. Diğer benzer yanları ortaya bakmadan rasgele orta açıyor, kafasını kaldırmadan dribbling yapıyor.