8 Temmuz 2009 Çarşamba

Siirt Jetpa'nın Dönüşü Muhteşem Olacak!


Siirtspor Kulübü Başkanı Fadıl Akgündüz, Vali Necati Şentürk ve Siirtspor Yönetim Kurulu üyesi eski milli futbolcu Alpay Özalan ile kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, Siirt'e olan sevgisinden dolayı takımın sorumluluğunu tekrar üstlendiklerini söyledi.
Akgündüz yaptığı konuşmada "Bizi Süper Lige ulaştıracak bir takım kuruyoruz. Genç Milli Takımı hedefleyen ya da Milli takımda oynamış futbolculardan oluşan bir takım kuruyoruz. Bu takım her yıl değişmeyecek. Bugüne kadar çoğu milli 10 futbolcu ile anlaştık. Geçen yıldan sözleşmesi devam eden 4 futbolcumuz var. Üç büyüklerin bile ulaşamadığı isimleri teknik ve idari kadromuza kattık. Her yıl bir üst lige yükselerek Süper Lige ulaşacağız."dedi.

Önemli Detaylar:
1. Takımın antremanları İstanbul Sarıyer 'de gerçekleşecek.
2. FM 2009'daki favori oyuncularımdan Hakan Albayrak da önümüzdeki sezon Jet-palı olacak.
3. Galatasaray altyapılı Cihan Can, Volkan Bekçi, Uğur Erdoğan Jet-pa için 3. Lig 5.nci grupta mücadele edecekler.

Öyle veya böyle Siirt bu sezon alt liglerde dikkat çeken bir takım olacak gibi duruyor.

Heralde 5 sezon içinde tekrardan Süper Lig'de izleyeceğiz. O günün şartlarında Sergen 'i transfer eden güç olarak önümüzdeki sezonlarda bir bakarız Nihat'ı , Tuncay'ı transfer edebilir.

Renkli bir takım olduğu kesin ;Siirt yerine İstanbul 'da çalışmaları da çok mantıklı geldi . İyi futbolcuları Siirt'e getirmek zor olacağından en azından maçları Siirt'te oynarlarsa pek bir problem olmayacaktır.

Alpay için Jet-pa 'nın şans olduğu gibi Jet-pa için de Alpay Özalan bir şanstır. Alpay'ın ismi bile Jet-pa 'nın adının lanse edilmesi için yeterlidir. Burada başarılı olması takdirde ilerleyen yıllarda Beşiktaş'ta da idari menajer veya futbol şube sorumlusu olarak görebiliriz.

Hiç yorum yok: