19 Haziran 2009 Cuma

Mustafa Hoca Gözden Çıkarmış

Mustafa Hoca gözden çıkardığı futbolcuların listesini yönetime vermiş. Bu isimler şöyle: Bobo, Delgado, Sivok, Zapo, Gordon, Serdar Kurtuluş, Erkan, Necip, Hakan ve Erdem.

Hakan, Delgado ve Zapo dışındaki diğer kişilerin gitmesine üzülmem.

Bobo gitsin deniliyorsa, belli ki satılacaktır ya da yerine ünlü forvet ayarlanımştır diye düşünüyorum.

Delgado gitsin deniliyorsa kendisinden beklenen 10 numara formanın hakkını vermiyor diye düşünüyorlardır. Halbuki orta sahanın her yerinde sırıtmadan oynayabilecek bir oyuncu ancak beklentiler yüksek.

Sivok, ben çok beğenmiyorum. Savunma tarafında posizyon hatası çok yapıyor. Ancak Beşiktaş taraftarı Sivok'u çok beğeniyor.

Zapo, bana göre BJK'da sezonun ilk 10 haftasının en iyi oyuncusuydu.

Serdar Kurtuluş'a çok tahammül etti Beşiktaş taraftarı bu oyuncuya. Saç baş yolduruyor hep.

Hakan. yedek kaleci olarak sürekli kalmalı bence.

Diğerlerini eleştirmem bile.

3 yorum:

yakinyoko dedi ki...

serdar kurtuluş ve hakan'ın satılması hata olur kanımca

Togi dedi ki...

Serdar'ı tüm sene oynatsan cacık olmaz. Tribünde izleyen biziz. Notunu çokdan verdik. Gereksiz yerlerde çalıma giren, top veren, bencil bir oyun yapısına sahip bi oyuncu. Diğer özellikleri gelişse bile mentak olarak iyi bir futbolcu olamaz.

Hakan'ın satılması hata. Çok iyi kaleci değil ama iyi bir yedek kaleci ve kendisini gewliştirdiği takdirde ilk 11 için de iyi olabilecek bir kaleci.

deepman dedi ki...

Serdar Kurtuluş'a tahammel etmenize gerek kalmdı. Sakatlanmsa şu an satılıyor deseler ağlardın bence. Yabancılarınız fena değil. Türkiye standartları üzerinde. Ama huyumuz kurusun, yabancı diyince hepsi Hagi, Popescu, Taffi gibi olsun istiyoruz. Sadece GS değil tümn takımlarda böyle bu durum...