1 Haziran 2009 Pazartesi

BJKAS Ne Olur?


BJKAS hissesi son kapanışı 7,9 seviyesinden yaptı. Beklediğim gibi son işlem gününde son yarım saatte satışlar hız kazandı ama agresif satışlar gelmedi. Demek ki SPEK. pazartesinin de kaymağını yemek istedi. BJK'nın şampiyonluğundan dolayı yarın sabah kısmında kısa sürede bir yükseliş gözlenecektir. Bu esnada açıkçılar SPEK'in kafasını bozar da ciddi boyutta açığa satış yaparlarsa SPEK kızar tahtayı en az %15-%20 aralığında götürür, sonra da onlara güzel bir mal çakar. Bu konuya yabancı değiliz, önceki haftalar açıkçılar ile SPEK. arasındaki kavgayı gördük.
Yarın açıkçılar fazla olmaz ise sabahki olumlu havadan pay çıkaracak olan SPEK mal basar. Tahtayı tabana bile kitleyebilir. Kısaca tahtanın kaderi büyüklerin tahtada kavgaya girip girmeyeceğine bakar.
Uyarı: Posizyonu olmayanlar sadece izlesin. Posizyonu olanlara diyeceğim bence 10 üzerini görmesi zor. Yine de açıkçılar çok sıkışıtırırsa beklenti olmadan bile tahta bir miktar gidebilir. Bu sefer açıkçıların ciddi anlamda fazla bulaşmayacağını tahmin ediyorum.

1 yorum:

Togi dedi ki...

Doğru söze ne nedir?

Çok fazla uyardık.
Uyarılarımızı dikkate alan yatırımcı varsa ne mutlu bize.