18 Haziran 2009 Perşembe

ULKER'de Hedefe Az Kaldı


Hafta başında yaptığımız analiz, kalıplara uygun şekilde ilerlemeye devam ediyor.


Yapılan analiz linktedir.



ULKER hisselerinde hafta başından bugüne kadar olan prim son kapanış itibari ile %5,3 .

2 yorum:

deepman dedi ki...

Benim takip ettiğim bir kağıt ta. TOASO. Biliyorsun son zamanlarda baya uzakl kalmıştım bundan. Tekrar ele aldım. 2.66 üzerinde kaldığı sürece hedefinin 2.80'e kadar olduğunu düşünüyorum. Hatta bu 2.80-2.66 bandından kurtulduğu an daha önce gördüğü 3 seviyelerine gelecektir. Bu aşamada 2.66 üstü için alım mantıklı, ilk Satış noktası 2.74 daha sonra 2.80 olacaktır. 2.80 geçildiği takdirde 2.90 üzeri satış serbest. Ben 3'ü beklerim. Söylemeyi unuttum bugün sana TOASO'dan da aldım bir miktar dediğim yerden...

Togi dedi ki...

Son 2 yıla göre IMKB'ye göre %10 daha ucuz konumda TOASO. Biliyorsunuz krizin otomotiv sektörüne vurduğu darbenin etkisi ile otomotiv sektörüne bağlı hisse senetleri çok aşağı gelmişti.

Geçtiğimiz hafta ÖTV olayı karara bağlandı ve Otomotivciler son karardan hiç memnun değil. Bunun sebebi bu seferki OTV kararı otomotivcileri kesmedi. İşin özü OTV indirimi temel olarak bu yaz etkisini fazla göstermez diye düşünüyorum. Kağıdın tekniğini incelemek lazım. Bir de 6 aylıklarda bi daha değerlendirmek lazım. Mart ayında gerçekleşen ÖTV indiriminin etkisi ne olmuş. Stokların bittiği kadar var mıymış? Yani karlar üst düzeyde mi? Bunlara bakmak lazım.

Umarım dediğin gibi olur.
Selamlar