31 Mayıs 2009 Pazar

Edouard Cisse gider!

İstatistikleri iyi olan Cisse, orta sahada Ernst ile birlikte iyi bir tampon bölgesi oluşturuyor. Açık söylemek gerekirse Ernst gelmeden önce ben pek beğenmiyordum bu oyuncuyu. Takıma faydası sınırlı kalıyordu, ofansif yönü iyi bir oyuncu değildi. Ernst'in devre arasında gelmesi ile beraber Ernst, maçlarda Cisse'nin açığını çok iyi kapattı. Kısaca Cisse'nin yükünü oldukça hafifletti ve takımda yararlı bir oyuncu olarak anılmaya başladı.

Cisse, İstanbul'da mutsuz. BJK'da ille kal demez. Takım bulursa rahatlıkla gider. Bir yabancı kontenjanı açıklanır. Konu ile ilgili bir diğer kaynak aşağıdadır.


Edouard Cissé Beşiktaş'dan ayrılıyor. 2007 yılından bu yana siyah beyazlılarda forma giyen Fransız futbolcu, özellikle de eşi olmadan yaşadığı için İstanbul'da sıkılmaya başladığını söyledi.

Kartal'a şampiyonluğu getiren son Denizlispor maçından önce Fransızların satirik futbol dergisi So Foot'a konuşan başarılı orta saha oyuncusu, bu sezon şampiyon takımın doğrudan Devler Ligi'ne katılacak olması nedeniyle kafasının biraz karışık olduğunu; ancak yine de gitmeyi düşündüğünü belirterek, "Eğimimim daha çok ayrılma yönünde. Daha ziyade Fransa'yı değil de Haziran sonuna doğru İspanyol ve İngiliz kulüplerini düşünüyorum. Göreceğiz" diye konuştu.
Kaynak: www.goal.com

Hiç yorum yok: