15 Mayıs 2009 Cuma

Turkcell Süper Lig ' de 32. Hafta İddaa Önerileri

372 Ankaragücü - Beşiktaş 10 2,4
Bu maç zor geçecek . Beşiktaş bu sezon birçok maçta uzun süre berabere veya yenik götürdüğü maçları farklı şekilde kazanmayı bildi. Bu maçın da bu şekilde geçeceğini düşünmüyorum. Kupa maçının az da olsa yorgunluğu ve getirdiği rehavet bu maça olumsuz yansıyabilir. Ankaragücü ikinci devrede Hikmet Karamanla anlaştıktan sonra evinde oynadığı 3 maçı da kazandı. Ancak hala küme düşme barajının sadece 1 puan üstündeler. Ankaragücü'nü diğer Ankara takımlarından ayıran özellik taraftarının takımını desteklemesi olduğu göz önüne alınırsa bu maçtan Ankaragücü puan puan veya puanlarla ayrılır.

373 Antalyaspor - Fenerbahçe 1 3.0
Bu maçın en önemli noktası Fenerbahçe'nin başında Aragones'in çıkıp çıkmayacağıdır. Fenerbahçe'de birçok futbolcunun sezonu kupa finalinden önce bitirdiği ortada. Aragones bu maçta takımının başında çıkmazsa bu maç Fenerli futbolcuların onur maçına dönüşebilir aksi takdirde Antalyaspor bu maçı almaya yakın taraftır.

375 Denizlispor - Ankaraspor 0 4.6
Denizlispor evinde kötü olmayan bir takım. 35 puanlı olmalarının yanı sıra , evinde oynayacakları son maçın Beşiktaş maçı olması bu maçı kazanmalarını gerektiriyor. Ankaraspor'un ligin ilk devresindeki performansını gösteremediği açık ancak Galatasaray ve Fenerbahçe'den alınan puanlar toparlanma olduğunu gösteriyor. Bu maçı kaybetmeleri halinde Denizlisporla aralarındaki puan farkı 2 'ye ineceği için bu maçta kaybetmemek üzerine oynayacaklardır. Tercihim beraberlik

378 Konyaspor - Eskişehirspor 02 1,72
Eskişehirspor'un, Konyaspor'dan daha iyi bir takım olduğu ortada ancak Youla gibi oyuncusu olmasına rağmen deplasmanda başarısız bir ekipler. Galibiyet aldıkları iki maç var sadece Galatasaray ve Bursaspor. Galatasaray o maçta sezonun en kötü topunu oynarken, 10 kişilik Bursaspor'u yendikleri de ayrı bir gerçek. Tüm bunlara rağmen Batuhan ve Youla'nın bu maçtan puan veya puanlar aldıracağını düşünüyorum. 3.5'lik oranı ile Eskişehirspor galibiyeti de denenebilir.

379 Trabzonspor - Bursaspor 02 1.89
İddaa oranları liglerin son haftalarında yanıltıcı olabileceğini düşünüyorum. Bursaspor ligin ikinci yarısının lideri ancak oranlar belirlenirken daha büyük hedefi olan takımların oranları minimuma indiriliyor. Trabzonspor'u iki hafta içinde ligde iddalı konuma getiren Ersun Yanal'ın gitmesi değil rakiplerinin puan kaybı olduğu açık. Mart ayının başından bu yana sadece Galatasaray'a yenilen Bursaspor, buradan puan veya puanlarla ayrılır.


TSL RİSKLİ KUPON
372 Ankaragücü - Beşiktaş 1-0 2,4
373 Antalyaspor - Fenerbahçe 1 3.0
375 Denizlispor - Ankaraspor 0 4 .6
379 Trabzonspor - Bursaspor 0-2 1.89

378 Konyaspor - Eskişehirspor 0-2 1,72
Sistemli oynanmasını tavsiye ederim

2 yorum:

Togi dedi ki...

375 kodlu maçta favori Denizli, ama oranı iyi değil ve riskli maç. Bu yüzden önermiyorum.

372 kodlu maç 10 büyük süpriz olur. Rakibi Şampiyonluğun en büyük adayı BJK. Geçen haftadan süre gelen liderliğin vermiş olduğu bir hava var. Buna ek olarak derbi maçında Feneri zorlanmadan yenerek Türkiye Kupası'nı almış bir BJK var. Takımda böyle pozitif bir hava varken 10 benim için süpriz olur.

yakinyoko dedi ki...

Sistem kuponunda özellikle Denizlispor'un değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Keza Ankaragücü yenilmezin oranı da çok iyi. Ankaragücü yener mi berabere mi kalır tam olarak emin değilim. İki maç da beraberliğe yakın. Oranların yüksek oluşu sistemde değerlendirilebilir hale getiriyor.