20 Mayıs 2009 Çarşamba

Fenerbahçe Mircea Lucescu

Uefa kupası Finali için Şükrü Saraçoğluna gelecek Mircea Lucescu, Fener'in yuvasına gelmişken bu yuvadan çıkabilecek mi bakalım. Eminim ki birçok özel görüşme talebi geliyordur ve gelecektir de. Fener'de işler yaş. Geçen senenin ardından çok sert bir gerileme var. Yöneticiler bu durumu toparlamak için olağanüstü seferberlik içine gireceklerdir. Bunun ilk aşaması transferlerden daha önemli olan takımı yönetecek optimum teknik adamı bulmaktır. Bakalım Aragones'i hangi lagaluga ile gönderecekler ve Lucescu'ya neler vaad edecekler.

Seneye Mircea LUcescu Fener'e gelirse hiç şaşırmam.


Türk futbolunda kısa sürede benzer sebeplerden tarihe geçebilecek iki teknik adam var.

Biri Mustafa Denizli, Türkiye'de üç büyük takımı şampiyon yapmış ilk hoca olacak büyük ihtimal.
Diğeri de Lucescu; aynı sebepten ilk yabancı hoca olacak...

Önümüzdeki günlerde bunları göreceğiz...

5 yorum:

yakinyoko dedi ki...

Bu sene Mustafa Denizli şampiyon yapamazsa Fenerbahçe'nin başına Lucescu, Galatasaray'ın başına Daum geçsin. Fenerbahçe'nin Lucescu'yu getireceğini düşünmüyorum. Lucescu Shakhtar 'dan iyi para alıyor; Fenerbahçe aynı paraya daha flaş bir teknik adam getirecektir. Daum'u geçiş dönemi olarak düşündüler. Daum da Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nde bir yere kadar getirdi. Mustafa Denizli 'nin Fenerbahçe'de yer aldığı Fenerbahçe çok değişti. Frank Rijkaard , bence daha olası bir isim. Bayram Tutumlu olmasa Laudrup'u da getirebilirlerdi.

yakinyoko dedi ki...

Lucescu ,Galatasaray 'a gelmesi daha yakın. Galatasaray'ın şu anda getirmesi gereken iki teknik adam var. Biri Gerets; biri Lucescu.
Yeni gelecek hocanın lige alışması uzun sürebilir. Bundan dolayı Galatasaray Lucescu'yu tercih edebilir.

eRCAN dedi ki...

LUCESCU, TÜRKİYE'YE BİR TAKIMA GELECEKSE, BU TAKIM FENERBAHÇE OLACAKTIR BENCE.

SONUÇTA LUCESCU BAŞARILARA VE PARAYA DOYMUŞ BİR TEKNİK ADAM... BUNDAN SONRA MANEVİ DEĞERLERE DAHA ÇOK ÖNEM VERECEKTİR. FENER HEM PARA HEM DE TRANSFER BÜTÇESİ AÇISINDAN LUCESCU İÇİN İDEAL BENCE.

BU ARADA HATIRLATMAK İSTERİM, SENE ORTASINDA LUCE'NIN IFADELERİ SÖYLEYDİ: UKRAYNA'DAN SENE SONUNDA AYRILABİLİRİM. TÜRKİYE'YE TAKIM ÇALIŞTIRMAK İÇİN DÖNMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.

YK dedi ki...

Daum'u unutmayalım...=)

Togi dedi ki...

Doğru Daum önemli.

O zaman şöyle olsun...

Daum GS'ye gelsin.

Luce FB'ye gelsin.

Denizli BJK'da kalsın. O zaman hodri meydan. Demedi demeyin; bizim ligin kalitesi artar. İki sene içinde AVRUPA'da en iyi 5 ligden biri oluruz. Nacizane yorumum. Pek tatmin edici değil ama...