28 Mayıs 2009 Perşembe

BJKAS Ne Olur?


BJKAS hisseleri haftanın ilk üç günü soluksuz bir düşüş yaşadı. Geçen hafta 12,1 birim fiyattan kapanan hisse, son olarak bu hafta içerisinde perşembe günü yani bugün 1. seans taban gösterilip sonra yoğun alışlarla taban çözüldü ve ters V, düz V hareketinin ardından tahtayı 8,5 tavana kitlediler.

Tahtada diğer operasyon adımına geçildi. Adamın elindeki mallar bitmedikçe mal verme çalışmalarına devam edecektir. Şimdi burada çözülmesi gereken açıkçılar şu an bu fiyatlardan posiyonlarını kapamış olabilirler.

Bugün dikkat edilmesi gereken nokta tahtanın ağırlıklı ortalamasının ilk seans 11.25 itibari ile 7,81 olduğudur. Bu da demek oluyor ki tahtanın 2. seans tavanı 8,6 dır. Şu anda tavanın 8,5 olduğu düşünülürse bugün 2. seans maksimum %1,1 lik bir prim olacaktır.

Bence tahtayı yönlendiren kişi ya da grup iki durumu dikkatle inceleyecektir bugün.
a) Bugün 8,5 da kaç lot alıcının olduğu ve akabinde bu değer tatmin edici bir değer ise mal verir, testere operasyonu... Böyle bir durum için seansın 12:20 - 12:30 saati gayet uygun bir zaman aralığı.
b) Baktı yeteri kadar talep yok 8,5 dan. 2.seansı bekler, sonra da 8,6 tavana kitler. Burada bir bakar, kaç lot alıcı var tavanda. Durum değerlendirmesi yapıp, ya gelecek seanslara odaklanır ya da kesme işlemine devam eder, 8,6 dan mal basar taki tabana kadar.

Uyarı: Risk büyük. Posiyonu olmayan bulaşmasa iyi eder. Posiyonu olana Allah sabır versin. 10,00 üzerinde maliyeti olanlara bu seviyenin üzerinde satış fırsatı verdirir mi bu kodaman? Bence vermez!!!

3 yorum:

Togi dedi ki...

12:29:53 de gelen satış, beklediğim bir satıştı.
Bakalım kurtlar sofrasında 2.seans neler olacak??

Togi dedi ki...

testere operasyonu :)

Kurtlar sofrasına düşeni yerler, bitirirler. Bunlara can dayanmaz...

deepman dedi ki...

perişan oldu millet! :)