27 Mayıs 2009 Çarşamba

Beşiktaş Kalecisini Bulmuş!



Rüştü'nün yaşı Hakan Arıkan'ın da inişli çıkışlı grafiği sebebi ile transferde önceliği kaleci kontenjanına ayıran Beşiktaş, aradığı kaleciyi İngiltere'de buldu. Maraton'un haberine göre; Siyah-beyazlıların Manchester United'ın 2 kalecisinden biri olan Tomasz Kuszczak'ın peşinde olduğu öğrenildi.




Ya geçsinler bu ayakları. Haberin doğruluk payı ne kadardır bilmem ama sanki işimiz bir tek kaleciye kaldı. Kaleciye gelene kadar bizim ondan önce mutlaka 2-3 oyuncu saha içindeki mevkilere yönelmemiz lazım. Hele bir de yabancı statüde oyuncu oynatmak konusunda sıkıntı çeken BJK, bu hakkını kaleciden yana kullanırsa çok yanlış bir hamle yapmış olur. Rüştü, bu sene çok kritk maçlar kurtardı. Ben Rüştü'ye inanıyorum. Gol attığımızda takıma bağlığını belli ediyor. Hakan da iyi kaleci, ama şampiyonlar ligi için yeterli değil bence. Yine de mevcut ile idare ederiz diye düşünüyorum.

Bizim kaleciden önce 2 tane kaliteli yabancı stopper almamız lazım. Yedek duramayacak stopper leri de tek tek göndermek lazım. Böyle Zago kalitesinde geriden oyunu kurabilen iki stopper alalım, siz o zaman görün Beşiktaş'ı. Yan toptan çok gol yiyor muyuz ya da BJK'nın kaleciye ihtyacı var mı?

1 yorum:

yakinyoko dedi ki...

Beşiktaş'ın esas olarak iki beke adam alması lazım. Stoper daha sonraki iş olduğunu düşünüyorum. Orta sahada Delgado'nun yerine lider bir oyuncu da şart. Ayrıca sağ açık almaları da gerekiyor. Haberin asparagas olduğu kesin. Beşiktaş Rüştü'ye iyi para veriyor. Yeni kaleci alması için yolların ayrılması şart.