17 Mayıs 2009 Pazar

Beşiktaş'ın Muhtemel 11 i

Beşiktaş'ın bugunkü muhtemel 11'i aşağıda belirttiğim gibi olacaktır. Bence Delgado'nun takımda olmaması bugün büyük şans. Yusuf maça zihin olarak iyi çıkacaktır. Bugün Yusuf'dan çok şey bekliyorum. Tello'nun duran topları rakip takım için sürekli tehlike oluşturacaktır. Holosko'nun son haftalardaki form grafiği yüksek ve bu maça da damgasını vurabilir diye düşünüyorum. Ernst ve Cisse ikilisinin oynadığı maçlardaki durum ortada sağlam bir orta saha yapısı ve ikisinin birbirinin hatasını telafi etmesi gibi olgular Beşiktaş'ı fazlası ile ön plana çıkarıyor.

İbrahim Toraman'ın durumu tam olarak belli değil. Zapo göbekte oynarsa bir miktar problem yaşayabiliriz. Bugün Beşiktaş'ın en büyük handikapı defans bloğudur. Gökhan Zan'a çok güven olmuyor, dengesiz oynuyor.

Kaleci Hakan, Rüştü'yü fazla aratmaz diye düşünüyorum.

Bugunkü Ankaragücü maçında Beşiktaş topa fazla sahip olursa, Anakaragücü'nü rahat geçecektir. Top BJK'da kaldığı sürece formda olan orta saha ve forvet oyuncuları üstüne düşeni fazlası ile yapacaktır. Mert Nobre'nin 2 .yarıda oyuna girmesi bekelenebilir.

Hiç yorum yok: