17 Mayıs 2009 Pazar

Ersun'suz Trabzon


Şubat ayından bu yana Trabzon'da büyük düşüş var. Eğer puanları bol kepçeden dağıtmasaydı. Şampiyonluğun en büyük adayıydı. Trabzon'daki oyuncuları isim isim incelediğimizde kaliteli bir kadro göze çarpıyor. Yalnız takım içindeki uyumsuzluk ve Avni Aker'deki futbolcuların rakip oyunculara ve hakemlere artist tavırları Trabzon'a pahalıya patladı ve patlamaya devam ediyor.

Peki bu adamlar ne oldu da son üç haftadır boş geçmiyor. Bana göre ana neden Ersun Yanal'dır. Ya sezon ortasında Ersun Yanal ile sözleşmeyi bir sene daha uzatacaklardı ya da devre arası ilişkiyi keseceklerdi. İlişkiyi çok geç kestiler, bu olayın ardından ne hikmetse Trabzon maçları kazanmaya başlayıp rakiplerinin puan kaybıyla yeniden zirveye oynamaya başladı.

2 yorum:

yakinyoko dedi ki...

Ersun Yanal daha önce gitse böyle sonuçları uzun süreli alamazlar. Geçen sezon Galatasaray 6 maç kala teknik direktörü değiştirdi ; kalan bütün maçları kazandı.Bunu 10 maç devam ettiremezler. Ancak Trabzon dün bile direkten dönüyordu. Son iki maçta devam ettiremeyebilir; özellikle Fenerbahçe ile oynayacağı maçı çok merak ediyorum

Togi dedi ki...

Trabzon kalan son iki maçtan maksimum 2 puan alır diye düşünüyorum.