22 Mayıs 2009 Cuma

Frank Rijkaard Aragones'i Ararsa

























Bugün Habertürk gazetesinde ilginç bir haber gördüm. Fenerbahçe yönetimi Aragones'i göndermek için kimsenin aklına gelmeyecek bir plan yapmış. Fenerbahçe yönetimi, Aragonesle yollarını ayırmak istiyormuş. Luis Aragones, 4 milyon euronun üzerindeki parasını alarak gitmek isterse, Fenerbahçe yönetimi Aragones'i Anadolu’nun çeşitli yerlerindeki futbol okullarında gençlerin eğitiminde kullanacağına dair bir haber yayınlandı. Şayet bu haber doğruysa Fenerbahçe yönetimi büyük bir hata yapar. Yarın öbür gün bir başka teknik adamı getirmek isteseler bu olay Fenerbahçe yönetimini pahalıya patlar. Mesela Fenerbahçe Frank Rijkaard'ı getirmek istese bu haberi duyan Mr. Frank Rijkaard Türkiye'ye gelir mi? Gelmez ; gelirse de Aragones'ten daha ağır şarlarla geleceği kesin. Örneğin Chelsea de Scolariyi tazminatını vererek gönderdi. Abramovic işi bilmiyormu ki Scolari'yi Afrika'ya yollamadı. Chelsea bırak Mardin'i Afrikadaki futbol okullarını yollayabilirdi. Ama yollamadı çünkü itibarının zedeleneceğinin farkında. Fenerbahçe yönetimi bir hata yapmış olabilir. Hatasını da pahalı bile olsa Aragones'e tazminatını vererek, teşekkür ederek , gönderirsin. Öyle Mardin'e , Van'a yollamakla olmaz bu iş.
Fenerbahçe'nin Frank Rijkaard'la ilgilendiği medyamızda yazıyor. Hatta Hooijdonk'la beraber geleceği yazıyor. Frank Rijkaard, Fenerbahçe'nin iç yapısının nasıl olduğunu öğrenmek istese Aragones'i arama mı ? Arar , tahminimce de şöyle bir diyalog geçecektir.

Frank Rijkaard: F.R (46)
Luis Aragones : L.A (70)

L.A. : Naber Frank? Ne zamandır aramıyordun, hayırsız.
F.R. : Ne olsun be dede . Beklemedeyim işte. Maç izleyip oturuyorum işte. Yenge nasıl?
L.A : İyidir işte napsın , Gözlüklerimi temizliyor. Lindsay ( F.R.'nin kızı) nasıl?
F.R. :O da Milano'da biliyorsun. Sezon bitiyor, damada (Ronaldinho) teklifler geliyor. Heralde İngiltere'ye gidecek. Burada yedek kaldı. Sen de ne var ne yok?
L.A : Ben de Mardin'deyim.
F.R :......
L.A : Türkiyenin güneydoğusunda bir il. Burada Fenerbahçe'nin futbol okulu varmış. Beni buraya eğitmen olarak gönderdiler.
F.R. : Dede, niye gittin oralara?
L.A. : Paramın üzerine yatmak istediler. Bu da benim emeklilik ikramiyem sayılır. 4 milyon euromu da alayım da öyle giderim.
F.R : Hımm. Ya bana da sizinkilerden teklif gelmişti. Napsam ki?
L.A : Gelme halim ortada; yada iyi ve uzun bir anlaşma yap. Burada hemen göndermek isterler. Bari paranı al da öyle git. Bizimkiler seni Ronaldinho'dan dolayı istiyorlar zaten. Damadı da alır gelir diyorlar. Gelecek olursan tek bir şeye dikkat et. Zico , anlatmıştı da inanmamıştım Galatasaray'a yenilmemek gerekiyormuş. Onun gidiş sebebi buymuş. Yoksa beni de bir sezon dolmadan yollarlardı. Benim burada sezonu tamamlamda en büyük neden Galatasaray'dı.
F.R : Diğer tekliflere bakarım artık . Olmazsa seni yine ararım,dedeciğim. Kendine mukayet ol. Görüşürüz
L.A : Sağol , evlat


Kaynak
http://www.htspor.com/spor-haber/148257-Ya-Madride-ya-Mardine.aspx

Hiç yorum yok: